T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çakır Mah.Yalıncak Cad. No96 Sandıklı / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
SANDIKLI YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK VİZYONUMUZ HER ŞARTTA VE DURUMDA BULUNDUĞUMUZ BÖLGENİN ÖNCELİKLİ TERCİH EDİLEN OKULU OLMAKTIR.
Misyon
SANDIKLI YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK MİSYONUMUZ TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA; SAĞLIKLI İLETİŞİM KURABİLEN, SORUMLULUK DUYGUSU YÜKSEK, KENDİNE GÜVENİ TAM, ARAŞTIRAN VE ÜRETEN, KENDİSİ VE TOPLUMUYLA BARIŞIK, MESLEĞİYLE İLGİLİ YENİLİK VE GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEN, SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VE CUMHURİYETİMİZİN TEMEL DEĞERLERİNE YÜREKTEN BAĞLI, VATANSEVER, MİLLİ, MANEVİ, AHLAKİ VE İNSANİ DEĞERLERİ BENİMSEYEN SAĞLIK MESLEK ELEMANLARI YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
OKULUMUZ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONUNDA 42 ÖĞRENCİ MEZUN ETMİŞTİR.BU ÖĞRENCİLERİMİZDEN 35 TANESİ LYS VE SINAVSIZ GEÇİŞ İÇİN MÜRACAAT ETMİŞ VE 2 ÖĞRENCİMİZ 4 YILLIK HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNÜ, 18 TANESİ DE SINAVSIZ GEÇİŞLE MESLEK YÜKSEK OKULLARINA YERLEŞMİŞLERDİR.
Öğretim Şekli :Gündüz - Tekli
08:10 - 12:30 13:30 - 16:50
Jeotermal(SANJET)
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için yürüyerek veya özel halk otobüsü ile ulaşılabilir.
Çakır Mah.Yalıncak Cad. No:96 Sandıklı / AFYONKARAHİSAR
İlçe Merkezinde olup il merkezine 62 km uzaklıktadır.